Image
Top
Menu
27 december 2017

‘Kampioenenmakers’ in eindejaarseditie Feyenoord Magazine

Voor de speciale eindejaarseditie van Feyenoord Magazine kwamen de laatste drie trainers die Feyenoord kampioen maakten samen voor een bijzonder kerstdiner: Willem van Hanegem, Leo Beenhakker en Giovanni van Bronckhorst. De drie ‘kampioenenmakers’ blikken in een groot verhaal door schrijver Michel van Egmond terug op het afgelopen succesjaar en vooruit naar 2018.

Verder lees je in het nieuwe Feyenoord Magazine onder meer over een bezoek van Gerard Meijer aan Thomas Buffel, vertelt Sven van Beek over de moeilijke periode die hij achter de rug heeft in verband met een langdurige blessure en geeft Nicolai Jørgensen antwoord op vragen van supporters.

Op de website van Feyenoord is een preview te lezen van het interview met de ‘kampioenenmakers’.

Feyenoord TV maakte voor deze editie een fraaie ‘achter de schermen’-clip:

Submit a Comment

Posted By

Categories

Nieuws