Image
Top
Menu
29 mei 2018

Feyenoord Magazine voor het laatst in huidige vorm

In het laatste Feyenoord Magazine van het seizoen 2017-2018 wordt uitgebreid teruggeblikt op de voorbije voetbaljaargang, met onder meer een groot interview met trainer Giovanni van Bronckhorst. Ook blikken enkele hoofdrolspelers aan de hand van een aantal bijzondere beelden terug op hun prestaties in het afgelopen jaar, terwijl Dirk Kuyt met het oog op zijn afscheidswedstrijd terugblikt op zijn jaren in De Kuip.

Feyenoord Magazine zal vanaf het nieuwe seizoen minder frequent in fysieke vorm verschijnen. In plaats van elf keer per jaar een editie van 56 pagina’s, verschijnt vijf keer per seizoen een luxe, extra dikke editie. Daarin zal nog meer ruimte zijn voor grote (achtergrond)verhalen, fraaie fotografie en exclusieve interviews en reportages.

 

Submit a Comment

Posted By

Categories

Nieuws