Image
Top
Menu
1 december 2018

Van Persie in tweede editie Feyenoord Magazine

Robin van Persie is de grote blikvanger van de tweede editie van het Feyenoord Magazine van dit seizoen. De aanvoerder van Feyenoord siert de cover van het blad samen met de spelers van Feyenoord Onder 7 en vertelt daarnaast in een openhartig interview over leiderschap en plezier.

Van Persie liet zich onlangs speciaal voor Feyenoord Magazine op Varkenoord, waar hij zelf jarenlang speelde, op de foto zetten met de spelers van Onder 7, voor wie het een grote verrassing was dat de captain kwam binnenlopen. De fotoshoot leverde niet alleen een bijzondere cover op, maar ook in het blad zijn unieke foto’s te vinden van Van Persie en de jonge Feyenoorders.

Bekijk ook de ‘making of’ van de covershoot met Van Persie.

Submit a Comment

Posted By

Categories

Nieuws, Video