Image
Top
Menu
25 april 2022

Voorinschrijving boek Gerard Meijer

Begin 2021 vroeg Gerard Meijer me of ik hem wilde helpen met het samenstellen van een boek over zijn leven met Feyenoord. Een paar weken geleden werd de laatste punt gezet, inmiddels is de voorinschrijving gestart van het boek over ruim 60 jaar clubliefde. Bestellen kan via www.ad.nl/gerardmeijer

Over het boek:
Van Coen Moulijn tot Johan Cruijff en van Willem van Hanegem tot Robin van Persie: allemaal lagen ze ooit op de massagetafel bij Gerard Meijer (1935). Als verzorger van Feyenoord kneedde hij vijftig jaar lang (1959-2009) van talloze spelers niet alleen de spieren, maar ook hun ziel. Hij groeide uit tot vertrouwensman voor vele Feyenoorders, met wie hij een band voor het leven opbouwde.

In dit boek blikt Meijer terug op zijn leven met Feyenoord aan de hand van herinneringen aan spelers en trainers, anekdotes over bijzondere en hilarische momenten en verhalen over de hoogte- en dieptepunten uit de clubhistorie die hij van dichtbij meemaakte. Ook komen oud-spelers, -trainers en supporters aan het woord over de huidige ambassadeur van Feyenoord en bespreekt Meijer in ontmoetingen met clubiconen zoals Van Hanegem, Dirk Kuyt, Mario Been, Pierre van Hooijdonk en Leo Beenhakker de jaren waarin ze samenwerkten in zijn zo geliefde Kuip. ‘Gerard Meijer – Een leven met Feyenoord’ schetst op die manier een uniek beeld van Feyenoord door de ogen van een clubman in hart en nieren. In de woorden van Meijer zelf: ‘Feyenoord ís mijn leven.’

Het boek is nu te bestellen via www.ad.nl/gerardmeijer.