Image
Top
Menu
20 september 2022

Quinten Timber in nieuwe Feyenoord Magazine

Op de cover van het nieuwe Feyenoord Magazine ontmoet Quinten Timber zijn 13 jaar jongere zelf, toen nog pupil op Varkenoord. Het kan allemaal dankzij tovenaar (tevens fotograaf) Tom Bode en de stijlvolle art-direction door Mara Evers en B.Made.

Bij de start van het nieuwe seizoen zorgden zij bovendien voor een nieuwe stijl qua vormgeving, met vettere letters en nieuwe kleuren.

Verder in dit nummer onder meer: de nieuwe uitdaging van Gaston Taument, een duik in de jonge jaren van Danilo, een terugblik op de transferzomer door financieel directeur Pieter Smorenburg, de nieuwe droom van de Argentijnse Feyenoord-supporter Ignacio Ostertag, een persoonlijk gesprek met assistent-trainer Marino Pusic en een dubbelinterview met tweelingbroers Raymond en Stefan van Meenen.