Image
Top
Menu

Nieuws

Berichten om je vis in te verpakken.

Greg van Hest in Runner’s World

Voor de rubriek ‘Mijn vaste rondje’ van Runner’s World liep ik samen met oud-atleet Greg van Hest zijn vaste trainingsronde in Tilburg. Onderweg vertelde hij over zijn hardloopleven.

Aart en Bas Stigter in Runner’s World

Voor het augustus-nummer van Runner’s World ging op bezoek bij vader en zoon Aart en Bas Stigter. De droom om samen een marathon te lopen werd vorig jaar geen werkelijkheid, maar ze kregen daar iets veel mooiers voor terug.

Verder … Lees verder

Willem van Hanegem in Feyenoord Magazine

In het nieuwe Feyenoord Magazine, de laatste van het seizoen 2019-2020, is veel aandacht voor de winst van de Europacup, vijftig jaar geleden. Zo ging Willem van Hanegem (nog voor de coronacrisis) op bezoek bij Gerard Meijer, voor een terugblik … Lees verder

Juryrapport Nico Scheepmaker Beker

Helaas geen prijs, maar wel mooie woorden voor mijn boek ‘Abdi Nageeye – Atleet zonder grenzen’ bij de uitreiking van de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek van het jaar.

Zoals de jury – bestaande uit David Endt, … Lees verder

24 uurs-marathon in Runner’s World

Om de coronasleur te doorbreken liep ik samen met Jolanda binnen één etmaal een marathon in 24 delen. Waarom? Dat is te lezen in de reportage voor de juni-editie van Runner’s World. Inmiddels is het artikel ook in z’n geheel … Lees verder

Boek Abdi Nageeye genomineerd voor Nico Scheepmaker Beker

Mijn boek over Abdi Nageeye behoort tot de vijf genomineerden voor Nico Scheepmaker Beker, de vakprijs voor het beste sportboek van het jaar. Een heel eervolle waardering wat mij betreft.

De jury onder leiding van David Endt nomineerde verder … Lees verder

Erben Wennemars in Runner’s World

Het had zo mooi kunnen zijn: naast onder anderen Erben Wennemars en Arjen Robben zou ook ikzelf de marathon van Rotterdam gaan lopen. In aanloop naar de race toe verkende ik samen met Wennemars alvast het parcours van de marathon … Lees verder

Nicolai Jørgensen in Feyenoord Magazine

Nicolai Jørgensen siert de cover van de vierde editie van Feyenoord Magazine van dit seizoen. De Deense spits vertelt in een uitgebreid interview over het huidige seizoen, de geboorte van zijn zoon Vincent en de wijze waarop hij aanhoudend blessureleed … Lees verder

Voedingsexpert Asker Jeukendrup in Runner’s World

Voedingsexpert en hardloper Asker Jeukendrup laat de Nederlandse olympische atleten voorop lopen op het gebied van sportvoeding. Ik interviewde hem voor de serie ‘Van hier tot Tokio’ in Runner’s World.

Jeukendrup, die ook werkt voor onder meer FC Barcelona, … Lees verder

Marije van Hunenstijn in Runner’s World

Voor de tweede aflevering van de serie in Runner’s World op weg naar de Olympische Spelen, interviewde ik sprintster Marije van Hunenstijn. Zij verraste vorige zomer ook zichzelf door de olympische limiet te slechten op de honderd meter sprint.

Lees verder